Брандинг опит на друго ниво
Създаваме ярки и развиващи се марки. Говорещите Марки®. Тези с послание, здрав смисъл и видима стойност за хората. Правим ги по-общителни и работещи, изясняваме и засилваме качествата им. Даваме причината да бъдат запомнени, завинаги! Нашето гориво идва от ентусиазма на предприемачите и от това, което сме.

Ентусиазъм има основание за всичко това. Ние сме брандинг компанията с най-богатия опит в България в 20 различни бизнес сектора, и над 200 брандинг проекта. В резултат на това, сме най-награждаваните в областта на изграждането на марки, идентичност и дизайн на опаковки с над 40 златни, сребърни и бронзови награди от български и международни професионални конкурси.

В последните години, създаваме марки основно за международните пазари. Работим както със стартъп компании, така и с "най-големите". И не спираме до тук, подготвяме марките и компаниите, които ще имат най-важните предимства днес – силно съдържание и родени за дигиталния ни свят.
Art Directors Club
New York
FARA, Festival of The Bulgarian
Association of Communications
Agencies
The European Association of Communications Agencies Awards
Не обещаваме, а правим
Визуална стратегия на Марката

  • Бранд одит на графичното поведение, съдържания и послания на Марката
  • Анализ на конкурентите
  • Стратегически посоки
Идентичност на Марката

  • Визуално позициониране
  • Стратегическа рамка на графичното и съдържателно поведение
  • Ръководство за приложение на стандарта на Марката
Дизайн съдържания

  • Словесна идентичност
  • Съдържания за социални канали
  • Ръководство за приложение на стила на комуникация
Брандинг и дигитална комуникация
Днес първата поява на Марката, дори преди да застане на рафта, е в дигиталните канали. За да я пуснем успешно в ход, ние си партнираме с компанията с опит, експертиза и отношение към Марката ви, подобен на нашия. Това са Digiheroes.

Още в първия етап на създаване на идентичност, Digiheroes участват в стратегията на Марката. Заедно, ние управляваме процесите по изграждане, създаване на съдържания, планиране и комуникация за дигиталните канали. Заедно, обсъждаме детайли и влизаме дълбоко в стратегията на марката. Това трудно се случва, когато трябва сами да управлявате този процес на екипи с различни експертизи. От самото начало, ние имаме обща цел, цялостта на представяне на Марката.
Опит с Eнтусиазъм
Enthusiasm ни помогнаха да създадем идентичността на марката от нулата с честни и практични съвети. Бранд концепцията се превърна в здрава основа, която ни помогна да подобрим и развием нашето портфолио и дистрибуция.
Мариана Младенова
създател на La garone
Работата с Enthusiasm беше изключително удоволствие. Те са впечатляващи творци, които работят ефикасно, винаги мислят извън рамките, дори при условие на много кратки срокове.
Maria Stanisheva
Media & Diversity Manager
British Council
Преди срещата ни с Велина Мавродинова от Enthusiasm на масата пред нас стояха няколко възможни имена на марката, различни идентичности. Различни посоки. Можехме да тръгнем навсякъде. Но след като тя ни представи своята концепция за „Хляб и Soul" – едновременно интуитивна и безкомпромисно аналитична, брандът придоби форма и плътност, а ние се припознахме в него и го напълнихме със съдържание. Защото Еnthusiasm не просто ни направи много красиво лого – те вникнаха в дълбочината на това, което правим, видяха кои сме и ни помогна да го изразим. Точно и ясно, без излишен шум. Работата с тях беше и продължава да бъде едно от най-смислените неща, които са ни се случвали.
Станислава Кунева и Стефка Паунова
Собственици и основатели на Хляб и SOUL
С точните графични елементи и послания, фокусирахме вниманието на аудиторията към проблема за (съсипаното) българско земеделие. Въвеждането на серията беше голям успех на българския пазар.
Мариана Младенова
Съосновател и маркетинг директор на Крина
Enthusiasm е с Лавена от самото раждане на младия ни международен бранд Bebble, но предизвикателство пред нас бе да облечем марката така, че да се изправи срещу доказани пазарни лидери по всички краища на света. След задълбочен анализ, много обсъждания и вникване в продуктовата категория до съвършен детайл, Велина и нейният високо професионален екип разработиха бранд идентичност, с която стартирахме през 2013г. До днес, Bebble катери по своя амбициозен път нагоре и все нагоре, а ние продължаваме да го поверяваме в ръцете на същия творчески екип. Брандът се приема без бариери, както в Далечния Изток и Руските пазари, така и в Европа и Северна Америка.

Знам защо се получава и тук ще издам част от кухнята на Велина – "Клиентът така го иска" при тях НЕ съществува. Твърде малко са професионалистите у нас, умеещи да изградят устойчива във времето визуална идентичност на марка и да я защитават, понякога дори от нейните собственици. Спокойна съм, че работим с Ентусиазъм и нашето бебе Bebble е в техните грижовни ръце.

Грета Маринова
Старши Бранд Мениджър, Lavena
Когато създавахме Книговище, Ентусиазъм беше един от ключовите ни съмишленици. Именно в "съ-мисленето" на дигиталната платформа за насърчаване на детското четене заедно с екипа на Велина се роди симпатично-палавото Книговище, с което днес десетки хиляди деца асоциират платфорамата и удоволствието от четенето.
Десислава Гаврилова
Съосновател на Книговище
Екипът на Enthusiasm проявяви огромно постоянство в създаване на естетика на високо ниво в дизайна на марката Арома, опаковки и творческа комуникация. Тяхната постоянна работа ни даде дизайн с изключително естетическо ниво, както и комуникационни идеи и реализации за които, те показаха безупречно око за детайл и професионално маркетингово отношение.
Iva Ikonomova
Marketing Director
Aroma Cosmetics PLC

Това е идеалното съчетание на професионализъм, творческа сила и ентусиазъм, гарантирани в крайния продукт на работата, който екипът ни даде, при това, с изключително качество! Имахме удоволствието да си партнираме с Ентусиазъм за много дълъг период от време.
Резултатът от това сътрудничество беше впечатляващи печатни материали и визуални ефекти.
Valentin Georgiev
Executive Director
American Chamber of Commerce in Bulgaria

Enthusiasm, дизайн и брандинг агенцията с най-богатия бизнес опит в България

© "Говорещите марки" е
регистрирана търговска марка
на Ентусиазъм.
Политика за лични данни
Политика за бисквитки
Свържете се с нас
+ 359 899 102 105
hello@studio-enthusiasm.com

Bulgaria, Sofia 1527, 138 Vasil Levski blvd