Огромният опит ни дава неочакваната гледна точка.
Освен талантите и познанията ни, клиентите ни имат нужда от точен и управляван процес. Ние сме оптимално организиран екип от професионалисти с различни експертизи.
Велина Мавродинова
Съосновател и криейтив директор
Велина е графичен дизайнер, илюстратор и артдиректор с над тридесетгодишен опит. Нейното професионално обучение започва едва на осем годишна възраст. Баща ѝ, майстор в областта на дизайна на книги и типография, я обучва и "дисциплинира" дизайн мисленето ѝ. Така постепенно ѝ показва и разкрива хоризонта на това изкуство.

Професионалната ѝ кариера, също започва рано. Първият запазен знак на компания, тя създава на деветнайсет години по време на следването си в Художествената Академия. Следват години на трудни икономически преходи за България, по това време е фрийленсър и сътрудничи като дизайнер и илюстратор на периодични издания. Основава графичния отдел на голяма търговска компания с верига магазини. Там работи за марки като Gillette, Revlon, Bourjois, Wrigley.

От 1997 до 2004, Велина е успешен артдиректор в McCann Ericson, работи за Nestle, Opel, Coca-Cola и допринася за успеха на агенцията, която в две последователни години става Агенция на годината.

През 2004, съосновава Ентусиазъм, като от самото начало, има ясен фокус в бранд идентичността. В тези години, създавенето на марка беше невинаги разбираема материя за бизнеса в България.
Само за две години, от студио, се превръща в дизайн компания и работи с едни от най-успешните български бизнеси. Въпреки, че Ентусиазъм не е рекламна агенция, в продължение на няколко години е в топ 5 на българските рекламни агенции, измежду които са българските офиси на международните вериги.

Велина е инициатор и съосновател на Art Directors Club България. Нейните работи са спечелили престижни международни и български награди. Тя често е канена за жури в дизайн конкурси, говорител на професионални форуми и автор в периодични бизнес издания.

Enthusiasm, основател, Велина Мавродинова

© "Говорещите марки" е
регистрирана търговска марка
на Ентусиазъм.
Политика за лични данни
Политика за бисквитки
Свържете се с нас
+ 359 899 102 105
hello@studio-enthusiasm.com

Bulgaria, Sofia 1527, 138 Vasil Levski blvd